Alle tiders KVINDER – masser af inspiration, energi, arbejdsglæde og livskraft

Glæd dig til forårets Alle tiders KVINDER – Danmarks første og mest motiverende event for kvinder i dansk erhvervsliv. Nogle af landets mest inspirerende og professionelle oplægsholdere vil sørge for, at du får ny inspiration og motivation.

Denne gang kigger vi på, hvad vi selv kan gøre for at blive lykkelige og tilfredse – både når vi er derhjemme, og når vi knokler på arbejdet. Ligger lykken i det planlagte eller det, der kommer ind ”fra den blinde vinkel”? Er det altid de andres skyld, når det ikke rigtigt kører for én? Hvordan iscenesætter man sit humør, når ens vækkeur hver dag ringer kl. 02.59? Bliv klogere på, hvorfor vi mennesker skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, og hør hvordan man kan brænde for sit arbejde på trods af krige og konflikter.

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer til en inspirerende dag, hvor du også får en ny og forbedret goodie bag.

Med venlig hilsen

Natasja Grønberg, projektleder, FYI Events

 

Program

7:45
Registrering med kaffe/te og morgenmad
8:45
Åbning ved Hans Pilgaard, konferencier
9:00
Hella Joof: Lykke

”Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”.

I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel, og det er oftest dem, der gør dig lykkeligst, har Hella Joof erfaret.

Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet: ”Lykke” og er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor og andre gode ingredienser fra det virkelige liv.

10:00
Pause med forfriskninger
10:30
Simi Jan: På job i verdens brændpunkter

Simi Jan giver en unik smagsprøve på livet som korrespondent i orkanens øje. Jobbet har blandt andet bragt hende tæt på terrorangreb i Pakistan og Afghanistan, konflikten i Somalia og Iran og oversvømmelser i Australien – her er historierne bag om historierne. Hun har mødt hævntørstige talebankrigere, er blevet tilbudt ægteskab af en grønøjet mullah, der ville have hende som kone nummer to, og hun har været hjemme hos en mor, der var parat til at miste sin søn i hellig krig.

Gennem personlige beretninger fortæller hun om at rapportere fra verdens brændpunkter. Der er lagt op til et spændende og indsigtsfuldt foredrag fortalt med liv og sjæl af en kvinde, der brænder for sit arbejde.

11:30
Morten Albæk: Det gennemsnitlige menneske

Morten Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. Efter hans mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden.

Han deler sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre. De kontante refleksioner sættes løbende i relief med Mortens fortælling om sin egen opvækst og sine personlige erfaringer fra ungdoms- og voksenlivet.

12:30
Frokost
13:30
Christine Feldthaus: Er du tilfreds med duften i bageriet?

Et humoristisk foredrag om livs- og arbejdsglæde. Trænger du til en humoristisk opsang midt i hverdagens hamsterhjul – med travlhed både på jobbet og i fritiden? Husker du at stoppe op og grine lidt af en verden, der forandrer sig konstant? Og hvor du er i afvikling, hvis du ikke er i udvikling? Er det altid de andres skyld, at det ikke rigtigt kører for dig – eller kan du selv optimere din livs- og arbejdssituation, hvis du virkelig sætter alt ind på det? Få nogle skarpe bud fra frk. So F***ing Special på, hvordan livet her i andedammen måske kunne blive lidt mere værdsat. Og få nogle provokerende spark til at komme videre, hvis noget har sat sig på tværs i dit univers.

14:30
Pause med forfriskninger
14:50
Morten Resen: Elsk dit arbejde!

Danmarks vel nok mest morgenfriske mand, Morten Resen, fortæller om sine mange år på Go’ Morgen Danmark, hvor hans vækkeur hver dag ringede kl. 02.59. Han fortæller, hvorfor det var hans pligt at møde på arbejde i godt humør, og han forklarer, hvordan han kan hanke op i sig selv og “gøre sig glad”, når det kniber med motivationen og humøret.

Morten Resen arbejder i alle sammenhænge vedholdende med at bidrage positivt frem for at være den, der trækker stemningen i negativ retning.

I dette positive og ærlige foredrag serverer han en lang række ideer til, hvordan den enkelte medarbejder kan bidrage til at skabe en arbejdsplads præget af arbejdsglæde og godt humør.

15:50
Opsamling på dagen ved Hans Pilgaard
16:00
Dagen slutter - husk din goodie bag

Pris

Kr. 2.999,- ekskl. moms pr. deltager

Prisen inkluderer kursusmateriale, morgenbrød, frokost, forfriskninger samt en ny og forbedret goodie bag.

AFBESTILLINGSBETINGELSER
Eventuel afbestilling skal foregå skriftligt til kim.funch@fyi.dk. Ved afbestilling mere end 30 dage før kursusstart beregnes et administrationsgebyr på 10% af fuld kursusafgift pr. afbestilling – dog minimum kr. 500. Fra 30-14 dage inden arrangementet beregnes et gebyr på 50% af fuld kursusafgift pr. afbestilling. 14 dage inden arrangementet og senere vil refundering af kursusafgiften ikke længere være muligt. Hvis du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at overdrage din plads til en kollega. Alternativt kan du, indtil 14 dage inden arrangementets 1. dag, vælge at blive flyttet til en anden dato eller et tilsvarende arrangement mod et gebyr på kr. 1000. Efter overflytning er det dog ikke længere muligt at få refunderet kursusafgiften, ligesom du kun kan overflyttes én gang pr. tilmelding.

Foråret 2016

24. maj 2016

København

CPH Conference
Tietgensgade 65
1704 København V.

Pris (ex. moms)
Kr. 2.999,-
TILMELD
31. maj 2016

Aarhus

Hermans
Skovbrynet 5
8000 Aarhus C.

Pris (ex. moms)
Kr. 2.999,-
TILMELD

Konkurrence

Vinder af en overnatning på et valgfrit Scandic Hotel + to fribilletter til Alle tiders KVINDER i Aarhus blev:

Charlotte Grønhøj Jensen

Vinderen er blevet kontaktet, og vi ønsker hende stort tillykke!

Sagt om Alle tiders KVINDER:

  “Synes det var en fantastisk dag med masser af grin og gode fif til et bedre liv.”

  Camilla Wolf
  Erhvervsstyrelsen

  “Det var en super dag – et friskt pust i den rigtige retning. Meget at reflektere over.”

  Ellen M. Fritsche Pedersen
  Roskilde Sygehus

  “Efter en suveræn dag i foråret var jeg spændt på, om I kunne overgå den succes. At gentage en succes er noget af det sværeste svære. MEN DET KUNNE I. Tusind tak for en medrivende dag.”

  Marianne Bjørnshauge
  Arbejdsretten/Forligsinstitutionen

  “En helt fantastisk dag. Super gode og inspirerende foredragsholdere.”

  Marianne Buhl
  Bankdata

  ”Formidable foredragsholdere med en begejstring, en entusiasme, en glød og glæde og latter, som smittede af på alle os tilhørere og som – vigtigst af alt – for alles vedkommende kom mere end godt ud over rampen og scenekanten. Flot flot flot.”

  Marianne Bjørnshauge
  Arbejdsretten/Forligsinstitutionen

Har du spørgsmål?

Natasja Grønberg
Project Manager
+45 2657 7996
natasja.gronberg(at)fyi.dk